GCT00493_edited.jpg

IK BEN VIONA

Ik ben authentieke, liefdevolle en vrije vrouw! Wat een statement... dit had ik 5 jaar geleden nooit gedeeld met de buitenwereld. Ik verschuilde mij achter een stoer masker van de Superwoman; de beste vrouw, moeder, werkgever, manager, vriendin etc. Ik had een international carrière als Commercieel Directeur en identificeerde mijzelf met mijn werk. Maar ik liep tegen een een muur. Wat een armoede, is dit het nu, dacht ik nog!


Ik besloot liefdevol te gaan scheiden van mijn ex-man en heb alles op alles gezet om mijzelf terug te vinden. De onbevangen, energieke, grappige energieke Viona die ik als klein kind toch ergens was verloren in de race naar volwassenheid en "succesvol" zijn. 

Ik ben mijn persoonlijk & inspirerend leiderschap gaan ontwikkelen. Met als resultaat:

Ik weet nu wie ik ECHT ben

Ik heb focus en balans in mijn leven

Ik sta volledig in mijn kracht en ben een succesvolle ondernemer

Ik heb een Master in Essentie Ontwikkeling afgerond zodat ik nu ook anderen met ontwikkelen kan supporten.


Maar het belangrijkste is dat ik een popcorn brain heb!


Dat betekend dat ik enorm creatief kan meebewegen met jou en hoe jij jouw proces wil vormgeven. Ik bekijk samen met jou alle facetten van je leven. Zowel zakelijk, privé, relaties, of bijzondere andere facetten die maken dat jij bent wie je bent en doet wat je doet. Met veel humor en confrontatie pakken we jouw doel als geheel aan. Want jij bent toch één geheel en niet een mens samengesteld uit een paar stukken!

 

COACH RUIMTE

IMG_5580.JPG
IMG_5576.JPG
IMG_5582.JPG
 
Keurmerk-Coachfinder-geverifieerd-300x30

ERKEND COACH

Als professioneel coach vind ik het belangrijk om aangesloten te zijn bij beroepsvereniging NOBCO om kennis te delen en nieuwe kennis op te doen. Daarnaast ben ik geverifieerd door Coachfinder, het grootste coaching platform van Nederland, onderdeel van Psychologie Magazine.