REFERENTIES

AEnB2UpCrTFvHTsaHBn2UEzh2jdtUJ-1FDsGmDlJ5N54YsK_ApcuJr_Vk9D5Ei5dZZh4jHCBTl0qxzQsPCJlvOqGl_YPNL97YZP9

DAAN

Ondernemer

“Viona heeft me geholpen mijn doelen dichterbij te brengen door continue de spiegel voor te houden, tools aan te dragen en technieken over te brengen waar ik echt wat aan heb en die ik kan implementeren. De gesprekken zijn intens, confronterend en je moet echt ‘aan’ staan, maar altijd met een dosis humor en inlevingsvermogen.”

Looking%20Out%20to%20the%20Lake_edited.jpg

KOEN

Operationeel Directeur

"Ik ben zeer tevreden over de coaching van Viona. Het heeft mij meer aan het denken gezet, hoe en waarom ik zaken op een bepaalde manier doe. Manieren die er in zitten of zijn ingeslopen, terwijl deze manieren zeker niet altijd de juiste (voor mij persoonlijk) zijn. Viona heeft veel geluisterd en af en toe geprikt of getriggerd waar nodig."

Enjoying%20the%20View_edited.jpg

MARIETA

HR Manager

"Ik ben zeer tevreden over de coaching van Viona. Had net een nieuwe functie aangenomen en had twijfels over hoe ik dingen moest aanpakken die me niet aanstonden. Toen kwam ik Viona tegen. Ze heeft mij aan het denken gezet, hoe en waarom ik zaken op een bepaalde manier doe. Manieren die er in zitten of zijn ingeslopen, terwijl deze manieren zeker niet altijd de juiste (voor mij persoonlijk) zijn. Viona heeft veel geluisterd en af en toe geprikt of getriggerd met humour en geduld, waar nodig. Pas nu de geleerde methodes toe en het brengt me veel rust en duidelijkheid ."